IMG_5141-me.JPG

Miksi käyt­täi­sit parhaalla ys­tä­väl­lä­si Hau­va­sal­vaa?

Ennaltaehkäisy: Koirat ovat todellisia moniosaajia, jotka toimivat erilaisissa olosuhteissa, jolloin ihon ongelmakohtien suojaus voi olla tarpeen. Mehiläisvaha muodostaa iholle suojaavan, vettä hylkivän, mutta hengittävän kalvon. Tuote on myös erinomainen tassuvoide, myös talviolosuhteisiin vedettömyytensä vuoksi. Salva suojaa tassuja ympäri vuoden niin maantiesuolalta kuin myös kuumalta asfaltilta. Hauvasalva on hyvä pitää mukana myös koiran ensiaputarvikkeissa. 


Hoito: Välillä koirillekin tulee naarmuja, haavoja, hankaumia tai halkeamia. Laastaria on hankala koiralle laittaa, mutta onneksi on Hauvasalva, jonka antiseptinen mehiläisvaha muodostaa hengittävän kalvon, joka myös hoitaa ja suojaa haavaa. 

Koirien yksi yleisimmistä sairauksista on mm. atopia. Salva sopii erinomaisen hyvin atopian hoitoon kosteuttavien ja suojaavien ominaisuuksiensa vuoksi. Pehmentää tehokkaasti karkeankin ihon. Salvaa voi käyttää ensiapuna akuutteihin ihon tulehduksiin, kuten vaikka hot spoteihin. Mikäli koira nuolee tassujaan erityisen paljon ja havaitset varvasvälien punoittavan, saattaa olla kyseessä furunkuloosi, jonka yksi aiheuttaja voi olla sieni-infektio. Mehiläisvaha on antibakteerista ja soveltuu useita bakteereja ja sieniä vastaan, rauhoittaa ihoa. Kokeile myös ihottumiin


Aina tulee kuitenkin varmistaa, etteivät koiran iho-ongelmat ole seurausta jostakin vakavammasta, joten tarpeen vaatiessa yhteys eläinlääkäriin. Myös ravitsemusasiat kannattaa käydä läpi.


Käyttö: Levitä salvaa koiran iholle, tarvittaessa toista useamman kerran päivässä. Huom! Salva on hyvin riittoisaa ja hyvin levittyvää, joten aluksi kannattaa kokeilla pienemmällä määrällä. Tuotteen säilytyspaikan lämpötilasta riippuen sen koostumus voi olla viileämmässä hieman kovempaa, joten salvaa kannattaa hieman kämmenelllä lämmittää.


Sopii myös muiden lemmikkien ihon hoitoon! Vinkki: Kokeile Hauvasalvaa hevosten lievään kesäihottuman aiheuttamiin rupiin ja hankaumiin. Myös ötökän puremat ym.

profiili-me.png

Yh­teys­tie­dot

Maatalousyhtymä Könnö

lemmikit@konnonmaatila.fi

+358449778256

 © 2020 Hauvasalva ™