DSC_0483-me.JPG

Hel­lä­va­rai­nen Hau­va­sal­va sisältää ai­noas­taan luon­nol­li­sia ainesosia, val­mis­tet­tu luontoa kun­nioit­taen.

Hampunsiemenöljyn luontaisesti sisältämä e-vitamiini toimii antioksidanttina, jota pidetään tehokkaana solujen uudistajana. Tämän lisäksi hampunsiemenöljy sisältää omega-3-6-9 rasvahappoja sekä gam­ma­li­no­lee­ni­hap­poa.

Camelinaöljy sisältää myös runsaasti e-vitamiinia ja antioksidantteja. Rasvahapoista eritoten omega- 3 rasvahappoja.

Mehiläisvaha on jo vuosituhansien ajan käytetty ihon hoidossa, sillä on kosteuttava, suojaava ja hoitava vaikutus. Mehiläisvahavoide muodostaa iholle kalvon, joka suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Se estää tehokkaasti vettä haihtumasta iholta ja toisaalta myös kosteuttaa ihoa, kuitenkaan tukkimatta ihohuokosia. Mehiläisvaha sisältää luontaisesti myös a-vitamiinia. Mehiläisvahalla on antimikrobisia ominaisuuksia bakteereille ja sienille. Kaiken kaikkiaan mehiläisvahaa käytetään laajalti kosmetiikan valmistuksessa ja lääketieteessä.


Hauvasalva on kokonaan tehty Suomalaisista korkealaatuisista raaka-aineista ja mehiläisvaha on peräisin valmistajan omasta luo­mu­me­hi­läis­tar­hauk­ses­ta! Käytämme aina ensiluokkaista kuorimavahaa. Kun käytät kotimaisia mehiläistuotteita, tuet samalla pölytystyötä ympärilläsi ja näin ollen luontomme biodiversiteetti kiittää. 

profiili-me.png

Yh­teys­tie­dot

Maatalousyhtymä Könnö

lemmikit@konnonmaatila.fi

+358449778256

 © 2020 Hauvasalva ™